Despre noi

Cine suntem?
Suntem o companie care ofera servicii si solutii IT, formata dintr-o echipă tânără, dinamică, dar experimentata cu peste 70.000 de ore petrecute dezvoltand proiecte de diferite complexitati. Am reusit sa implementam cu success toate proiectele pe care ne-am angajat sa le dezvoltam pentru clienți din diferite domenii de activitate. Planificam, Implementam si Dezvoltam aplicații webCRM-urisite-uri de prezentaremagazine online aplicatii mobile Android si IOS, avand in vedere designul atrăgător si prietenos, fiind în același timp focalizate pe experiența placută a utilizatorului.
Valorile nostre
Transparenta

Expunem în mod clar și ușor de înțeles toate etapele realizării fiecărui proiect. Vă ținem la curent cu toate noutățiile despre proiectul dumneavoastră, fără costuri ascunse sau clauze nespecificate.

Colaborare exceptionala

Suntem deschiși la orice feedback din partea dumneavostră, mereu dispuși la o colaborare prosperă pe termen lung. Nu trebuie să aveți cunoștiințe web, suntem aici să explicăm tot ce facem pas cu pas.

Crestere continua

Echipa noastră continuă să aprofundeze cunoștiințele deja dobândite. Lucrăm întodeauna cu cele mai moderne limbaje de programare, fiind la curent cu cele mai noi informații din lumea IT-ului.

 
0722.66.22.62
Vorbeste cu noi pentru cele mai noi solutii in IT
90+
Clienti
1+
Premii
1+
Programatori
10+
Proiecte